+ MÉS

EL CHOU
Dos peculiars personatges (el gran malabarista i la seua “partenaire”) arriben disposats a realitzar el seu sorprenent espectacle de circ.

Malabars, equilibris, música i acrobàcies omplin l’escenari d’humor i sorpreses…

Durant el seu divertit “chou”, amb la participació del públic i les inesperades situacions en les quals es veuen embolicats, descobriran amb sorpresa que la major sorpresa és la curiosa relació que existeix entre ells.

L’amor, la complicitat, la gelosia i una infinitat més d’emocions, els farà adonar-se, que els uneix alguna cosa més que el circ…

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

CIRCÀMBULANT
Un grup de descendents d’artistes de circ de diferents parts del món, cansats dels seus treballs monòtons i avorrits, decideixen canviar les seues vides formant una troupe circense alegre i divertida, composta per un xanquer, malabaristes, acròbates, clown i trapecista.

Restaurant un vell carromato i reciclant els materials dels seus avis i besavis, comencen a recórrer el món amb el seu espectacle Circàmbulant amb la il·lusió de fer arribar la màgia del circ a cada carrer i cada poble per recòndit que es trobe.

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

CIRC I FOC
Desfilada de malabaristes, acròbates i escup-focs que sorprendran amb les seues increïbles habilitats en el maneig del foc amb elements com a torxes, cordes, bastó, etc. Cercaviles dissenyat tant per a l’acompanyament de cavalcades, desfilades tradicionals, fires medievals etc. com per a animar qualsevol esdeveniment o festa popular

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

HISTÒRIC

LA FAMILIA ROMANESKU

Els Romanesku mengen, riuen i treballen en família. Sembla que van arribar ballant des de l’Est d’Europa!

Despreocupats, lleugers, sense major lligam que una taula on reunir-se a menjar tots junts. La Família Romanesku és sorprenentment acrobàtica, malabarista, voladora…

Però de vegades també molt pallassa, molt de l’ensopegada, de l’enuig absurd, del ridícul en el moderat, de la creativitat il·lògica, de l’amor descompassat.

Vaja, tal vegada la majoria descendim dels Romanesku…