ESPECTACLES

MEMPHIS ROCK & CIRK

Benvingudes al Memphis! Un peculiar bar dels anys 50 on els seus personatges fusionen el circ i l’humor a ritme de rock&roll, aconseguint que cada nit al Memphis siga especial i única.

THE TROUPERS

The Troupers tornen amb la seua xicoteta gran carpa circense… un circ al qual se li veuen els trucs, les fallades i les pretensions però que, precisament per això, és absolutament genial.

L’ENGRANATGE

Tres personatges disposats a desxifrar la més difícil de les fórmules, aconseguint, amb el treball en equip, la música i els malabars, la posada en marxa del seu particular i hipnòtic engranatge.

COMPANYIA

LA FINESTRA NOU CIRC

LA FINESTRA Nou Circ sorgeix a mitjan 2012 amb la unió de quatre professionals de llarg recorregut en el Nou Circ de València amb l’objectiu de desenvolupar projectes socials, formatius i culturals entorn al Circ.

El nostre objectiu és arribar a tota mena de públics amb una línia artística de nou Circ multidiscisplinar. Els nostres espectacles combinen diferents disciplines circenses (malabars, aeris, acrobàcies, equilibris i clown) amb altres Arts Escèniques com la música, la dansa i sobretot el teatre físic.

L’activitat de la Companyia es canalitza en tres àmbits: la producció i exhibició d’espectacles, l’organització de festivals i la gestió de projectes formatius i de Circ Social.

Fins avui hem produït diversos espectacles, sent “La Família Romanesku” el nostre primer espectacle de gran envergadura. Entre altres, les nostres últimes produccions han estat “Memphis Rock & Cirk” (2018), “The Troupers” (2017) i “L’Engranatge” (2016). Amb elles hem actuat en el Teatre Rialto, el MIM de Sueca, el Teatre Escalante, Festival Sagunt a Escena, Mostra de Pallasos De Xirivella, FitCarrer Vila-real, Mac Mislata, Fira de Teatre de Castella i Lleó, Festival Circada,  Fira de Teatre Ciudad Rodrigo, etc. i en països com Portugal, Itàlia, el Marroc, França, Suïssa…

A més de la producció i exhibició d’espectacles, també treballem en l’organització de Festivals. Els membres de la companyia ja van treballar junts abans de formar aquesta en l’organització del Festival de Novo Circo de Nigrán des de 2011 fins a 2015.

Des del nostre primer any de constitució en 2013 organitzem anualment el Festival VALENCIRC (abans FINESTRA NOU CIRC FÈSTIVAL). A això se li suma la co-organització juntament amb l’Ajuntament de València, del Festival Internacional de Circ Contorsions en 2018 i 2019.

Un altre dels pilars en els quals es fonamenta la Companyia és la realització de projectes de CIRC SOCIAL, sent el primer d’ells, FINESTRA INCLUSIVA, premiat per la CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL en 2014. Recentment en 2019 hem rebut el Premi Un País de Cultures de la Universitat de València, i el premi d’AVETID (Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País valencià) pel projecte FINESTRA INCLUSIVA 2019.

​(València, 1978), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Antropologia Social i Cultural, Humanitats i Màster en Cooperació al Desenvolupament. Ha treballat com a gestor cultural en el Teatro Círculo de la Escena i durant quatre anys en la gerència de la Associació Valenciana de Circ (AVC), portant la representació, coordinació, gestió i execució dels projectes de l’associació. Actualment és el gerent de la Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana i està desenvolupant altres projectes culturals.

(València, 1975), és Clown, Malabarista i Trapecista. Diplomada en Treball Social per la UV, va fundar l’any 2000 la companyia de Clown «La Risa Floja» junt a Loles Serrano, produint diversos espectacles com «Yo tengo el Power» i «Fina, Pura y Segura». En el 2007 va fundar «El Cirquito» juntament amb Alberto Vidal, amb la qual produeix «El Chou» (2007), «Circ Divers» (2009) i «Encircat» (2011). Ha col·laborat amb diferents companyies com la Fura dels Baus, Jorguina, Sagarmanta, Alboroke Circ, etc… En 2003 és cofundadora de l’Associació Valenciana de Circ, entitat gestora de L’Espai de Circ, el primer espai plural de creació i formació de circ. Sòcia de la Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana» des de 2011.

(Cartagena, 1981), és malabarista, acròbata i equilibrista. Descobreix el món dels malabars en 1994, formant-se de manera autodidacta. Malabarista des de 1996, en 2002 va fundar la Cia. Alboroke Cirk, que crea els espectacles: «Cirkuseando», «Alboroke Chou», «Hipnosi» i «Circ Roke», participant en diferents festivals de teatre i circ a nivell nacional i internacional. En 2003, va fundar l’Associació Valenciana de Circ, assumint la Presidència en 2010-2012. Des de la AVC participa en l’obertura de L’Espai de Circ, el primer espai plural de creació i formació de circ. En 2007 va fundar, juntament amb Olga Osuna, la companyia El Cirquito, en la qual compartint les seves experiències creen «El Chou», el seu primer espectacle com a companyia. En 2009 produeixen «Circ Divers» i en 2011 «Encircat». Soci de l’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana des de 2011.

(Nigrán, 1982 – València, 2014) és malabarista, clown, verticalista i acròbata. Nascut en Nigrán, Pontevedra, Juanín va desenvolupar el gruix de la seva carrera professional a València. 
Va ser un dels principals impulsors de l’Espai de Circ de València i un referent del circ valencià a nivell artístic, personal i social, motor i motivació de públic, artistes, companyies i projectes de circ social. 
Va fundar les companyies Sin Mundus Cirkus, La Bella Tour i LA FINESTRA Nou Circ i va actuar en La Fura dels Baus i Let’s Go Produccions. Va crear espectacles personals com «El chou de Juan, qué Juan? Juanín» o «Simplemente Juan Juanín» i l’espectacle bipersonal «This is incredible, this is impossible…» 
Des de la Finestra Nou Circ sempre agrairem la il·lusió, energia i força amb la qual va emprendre cadascun dels nostres projectes i espectacles, el creure sempre en cadascun de nosaltres i en l’equip que formem i sobretot, fer-nos sentir que arribaríem on ens proposéssim. 
«HI HAURÀ MILLORS PERÒ NO TAN SIMPÀTICS»

CIRC SOCIAL

CIRC SOCIAL

Un dels distintius de la FINESTRA NOU CIRC és la gestió de projectes de Circ Social. Diem Circ Social quan utilitzem el circ no com una fi en si mateix per a produir espectacles d’entreteniment, sinó com una eina de treball en l’àmbit social i de la joventut. Així, mitjançant el circ contribuïm al desenvolupament personal de col·lectius específics, com són els joves en risc d’exclusió social, les persones amb diversitat funcional i les persones amb problemes d’addicció.

Treballem en valors com l’empatia, el treball en equip, la projecció artística, el compromís, la disciplina, la confiança en un mateix, l’autoestima, la seguretat, l’afany de superació, la creativitat, la multiculturalitat, la perseverança, el respecte…

Des de 2014 comencem aquesta línia de projectes, que denominem FINESTRA INCLUSIVA.

CONTACTE

LA FINESTRA Nou Circ

(+34) 606 069 361
contacto@lafinestranoucirc.com