ESPECTACLES

EL DESIG D’ESTAR JUNTS

Set desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Cadascun carrega amb la seua vida i les seues circumstàncies particulars. De vegades, ens fan oblidar tot els que som capaços de fer junts.

MEMPHIS ROCK & CIRK

Benvingudes al Memphis! Un peculiar bar dels anys 50 on els seus personatges fusionen el circ i l’humor a ritme de rock&roll, aconseguint que cada nit al Memphis siga especial i única.

THE TROUPERS

The Troupers tornen amb la seua xicoteta gran carpa circense… un circ al qual se li veuen els trucs, les fallades i les pretensions però que, precisament per això, és absolutament genial.

L’ENGRANATGE

Tres personatges disposats a desxifrar la més difícil de les fórmules, aconseguint, amb el treball en equip, la música i els malabars, la posada en marxa del seu particular i hipnòtic engranatge.

COMPANYIA

LA COMPANYIA

LA FINESTRA Nou Circ sorgeix a mitjan 2012 amb la unió de quatre professionals de llarg recorregut en el Nou Circ de València amb l’objectiu de desenvolupar projectes socials, formatius i culturals entorn al Circ.

El nostre objectiu és arribar a tota mena de públics amb una línia artística de nou Circ multidiscisplinar. Els nostres espectacles combinen diferents disciplines circenses (malabars, aeris, acrobàcies, equilibris i clown) amb altres Arts Escèniques com la música, la dansa i sobretot el teatre físic.

L’activitat de la Companyia es canalitza en tres àmbits: la producció i exhibició d’espectacles, l’organització de festivals i la gestió de projectes formatius i de Circ Social.

CIRC SOCIAL

CIRC SOCIAL

Un dels distintius de la FINESTRA NOU CIRC és la gestió de projectes de Circ Social. Diem Circ Social quan utilitzem el circ no com una fi en si mateix per a produir espectacles d’entreteniment, sinó com una eina de treball en l’àmbit social i de la joventut. Així, mitjançant el circ contribuïm al desenvolupament personal de col·lectius específics, com són els joves en risc d’exclusió social, les persones amb diversitat funcional i les persones amb problemes d’addicció.

Treballem en valors com l’empatia, el treball en equip, la projecció artística, el compromís, la disciplina, la confiança en un mateix, l’autoestima, la seguretat, l’afany de superació, la creativitat, la multiculturalitat, la perseverança, el respecte…

Des de 2014 comencem aquesta línia de projectes, que denominem FINESTRA INCLUSIVA.

CONTACTE

LA FINESTRA Nou Circ

(+34) 606 069 361
contacto@lafinestranoucirc.com