ESPECTACLES

©Nerea Coll

TRAMVÍA Nº12

Cinc diferents personatges es reuneixen en una peculiar estació de tren, només tenen una cosa en comú… esperen. Estan llestos per anar-se’n, fugir… el tren està allí esperant, però mai ix.
disponible altra versió amb música en directe

MEMPHIS ROCK & CIRK

Benvingudes al Memphis! Un peculiar bar dels anys 50 on els seus personatges fusionen el circ i l’humor a ritme de rock&roll, aconseguint que cada nit al Memphis siga especial i única.

THE TROUPERS

The Troupers tornen amb la seua xicoteta gran carpa circense… un circ al qual se li veuen els trucs, les fallades i les pretensions però que, precisament per això, és absolutament genial.

CARTEL ROYAL CIRC

ROYAL CIRC

Dos peculiars personatges arriben disposats a realitzar el seu sorprenent espectacle de circ. Malabars, equilibris, música i acrobàcies omplin l’escenari d’humor i sorpreses…

L’ENGRANATGE

Tres personatges disposats a desxifrar la més difícil de les fórmules, aconseguint, amb el treball en equip, la música i els malabars, la posada en marxa del seu particular i hipnòtic engranatge.

COMPANYIA

LA COMPANYIA

LA FINESTRA NOU CIRC és una companyia de circ valenciana amb l’objectiu de produir i difondre espectacles amb una línia artística multidisciplinària que arriben a tota mena de públics, tant en sala com en carrer.


Els nostres espectacles combinen malabars, aeris, acrobàcies, equilibris i clown amb altres Arts Escèniques com la música, la dansa i el teatre.

SEPARADOR CONTACTE

CONTACTE

LA FINESTRA Nou Circ

(+34) 636 11 63 56 // (+34) 686 49 43 58
lafinestranoucirc.sl@gmail.com